Erikoiskuljetukset

Etsitkö kansainvälisiä erikoiskuljetuksia tarjoavaa yritystä? Me kuljetamme erikoiskuljetukset Benelux-maihin, Länsi-Eurooppaan, Keskiseen Itä-Eurooppaan ja Skandinaviaan. Myös tuonti näistä maista Suomeen onnistuu. Lähetä meille tarjouspyyntö, niin rakennamme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Ylisuurten lähetysten kuljetukset kilpailukykyisin hinnoin

Päivittäiset kuljetukset Benelux-maihin ja Benelux-maista ovat yksi erikoisosaamisalueistamme. Tämän lisäksi meiltä luonnistuvat kuljetukset Suomesta Skandinaviaan ja koko muuhun Eurooppaan. Vaikka Megakalustomme sisäkorkeus onkin jopa kolme metriä, eivät kaikki lähetykset kuitenkaan mahdu niihin. On kyseessä sitten ylipitkät, ylileveät, painavat tai ylisuuret kuormat, Freight Framelta löytyy aina tarvittava tila niille kalustosta.

Päivittäiset lähdöt

Päivittäinen liikenne Suomen ja Hollannin, Belgian, Luxemburgin, Saksan, Ranskan, Espanjan, Portugalin, Englannin, Skotlannin, Walesin, Irlannin, Italian, Sveitsin, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tshekin, Slovakian, Unkarin sekä Romanian välillä.

Lähetyskoot

  • Kaikki ylisuuret mitat

Hyvä tietää Freight Framen erikoiskuljetuksista

  • Vakituiset kumppanit, joilla on laaja kokemus erikoiskuljetuksista
  • Toimistot Suomessa ja Hollannissa paikalliseen toiminnanohjaukseen
  • Ylipitkät, ylileveät tai painavat kuormat
  • Oma laaja megatrailerikalusto käytettävissä