Elintarvikekuljetukset

Etsitkö kansainvälistä kuljetusta kuiville tai lämpötilahallituille elintarvikkeille Benelux-maihin, Länsi-Eurooppaan, Keskiseen Itä-Eurooppaan tai Skandinaviaan? Tai kenties tarvitset tuontikuljetusta kyseisistä maista Suomeen? Lähetä meille tarjouspyyntö, niin rakennamme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

(Lämpötilahallitut) elintarvikekuljetukset kilpailukykyisin hinnoin

Päivittäiset elintarvikekuljetukset Benelux-maihin ja Benelux-maista ovat yksi erikoisosaamisalueemme. Tämän lisäksi meiltä luonnistuvat kuljetukset Suomesta Skandinaviaan ja koko muuhun Eurooppaan. Voimme tarjota kuljetuksia omassa Benelux-liikenteessämme Saksaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Espanjaan, Portugaliin sekä Italiaan. Tämän mahdollistavat Suomessa ja Hollannissa sijaitsevat terminaalimme, joissa siirtokuormaamme myös lämpötilahallitut lähetykset.

Emoyhtiömme Nabuursin tuoma tietotaito ja erikoisosaaminen elintarvikkeiden käsittelyssä takaavat, että myös Freight Framen kuljetusketjun laadunvalvonta ja ruoan turvallisuus ovat taattuja. Kuljetuslämpötila kirjautuu muistiin koko kuljetuksen ajalta trailerin mittausjärjestelmään. Kuljettajamme paikan päällä sekä ajojärjestelymme etäpäätteellä valvovat, että kuljetuslämpötila säilyy haluttuna koko kuljetuksen ajan. Kalustomme soveltuu lämpösäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin, oli kyseessä sitten pakasteet tai kuivatuotteet. Toimimme ISO- ja HACCP -vaatimusten sekä elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvien menettelyiden mukaisesti.

Päivittäiset lähdöt

Päivittäinen liikenne Suomen ja Hollannin, Belgian, Luxemburgin, Saksan, Ranskan, Espanjan, Portugalin, Englannin, Skotlannin, Walesin, Irlannin, Italian, Sveitsin, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tshekin, Slovakian, Unkarin sekä Romanian välillä.

Lähetyskoot

  • Paketit (lämmin kuljetus)
  • Lavat (lämmin- ja kylmäkuljetus)
  • Kappaletavara (lämmin- ja kylmäkuljetus)
  • Osakuormat (lämmin- ja kylmäkuljetus)
  • FTL / täydet kuormat (lämmin-, kylmä- ja pakastekuljetukset)

Hyvä tietää kuljettaessasi kappaletavaraa Freight Framella

  • Oma 3PL-verkosto Suomen ja Beneluxin välillä
  • Toimistot Suomessa ja Hollannissa paikalliseen toiminnanohjaukseen
  • Toimimme ISO-, HACCP- sekä elintarvikelainsäädäntöä noudattaen
  • Kalustomme soveltuu niin lämmin- ja kuivakuljetuksiin kuin kylmä- ja pakastekuljetuksiinkin.